Apportkurs i Rogaland

 OPPSTART 1 FEBRUAR

En av fordelene med å jakte med fuglehund er at hunden kan finne igjen og hente felt og skadeskutt vilt. Gjennom "step by step" instruksjon og morsomme øvelser skal vi sammen lære hunden din apport.

Les mer >>

Sporkurs i Rogaland

 OPPSTART 26 MARS

Dette er et kurs for deg som har lyst å trene frem en skikkelig god sporhund. Kurset retter seg spesifikt mot ettersøk, men passer allikevel for alle som har lyst å lære hunden sin spor. 

FULLT

SOMMERKURS 2022

  ROGALAND 27-29 mai: Årets første sommerkurs har apport som tema. Vi har hovedfokus på videreutviklingen av apport og hvordan du kan trene smart på veien mot apportprøve.

LES MER >>

Privattimer med fysisk oppmøte

Jeg tilbyr privattimer på Kvernaland hvor vi jobber sammen om å få til din hund. Privattimer avtales f.eks. fem timer av gangen hvor jeg utarbeider en treningsplan for deg etter første møte. Pakkeløsning på fem timer koster 3500,- Hvis du kommer langveis fra kan timene f.eks. fordeles over to dager etter hverandre

Du kan også avtale enkelttimer hos meg til 750,- timen. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hva sier tidligere kursdeltagere?

Ida Sollies Hundeliv

Sletteigvegen 14, KVERNELAND

(0047) 40 48 69 85

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer informasjon

Jeg har jakthundtreningene i utmark som gir realistiske treningsforhold. Du må ha aversjonsbevis på sau for å trene i disse områdene på sommeren. Jeg tilbyr duetrening hele året.