Provit, norsk dyremat!

PROVIT bruker 100 prosent norske råvarer som er produsert med stolthet av norske bønder på små gårder. Norsk kjøttproduksjon er verdenskjent for mattrygghet og svært lite bruk av antibiotika og andre uheldige stoffer. Dette har alle norske forbrukere stor glede av – også de med fire bein.

Til PROVIT >>

Jeg forer med PROVIT, jeg bruker produktene som belønninger og jeg benytter meg av snackset. Hundene elsker det! Les videre så skal jeg vise deg hvordan >>

HVORDAN FORER JEG PÅ TUR?

Rett for gir sunne hundekropper som orker å prestere og holder pelsen fin og blank. Jeg benytter meg av PROVITS singelfryste frossenfor i hverdagen mens gutta får frysetørket vom når vi er på tur.

Mer kommer >>

GRiseører og haler

Griseører og grisehaler bruker jeg som daglig snacks. Det er koselig å gi gutta noe om kvelden, eller når de ligger ute og koser seg i hagen. Men det er også kjempefin tannpleie.

vom strimler

Jeg bruker disse på samme måte som jeg selv spiser en banan etter trening. Når hundene har vært i aktivitet er det godt med raskt påfyll, og det bidrar denne med. Jeg har disse liggende klar i bilen slik at gutta kan få med seg en inn i buret når vi er ferdig med dagens jakt eller tur.